Samarbejdspartnere

Popermo Forsikring – for de udvalgte

Når du er ansat indenfor Politiet, er du en af de udvalgte. Det betyder, at du kan købe forsikringer hos os til bedre priser.

Vi har som mål at skabe tryghed og sikkerhed for dig ved at sælge forsikringer, der er tilpasset netop dine behov. Og vi ønsker at gøre det nemt, hurtigt og professionelt.

På popermo.dk kan du læse mere om vores forsikringer, og hvordan vi kan hjælpe dig – og du kan følge os på Facebook og LinkedIn.

Har du mere lyst til at tale med os – fremfor selvbetjening på vores hjemmeside - så ring til os på 66 12 94 48. Vi glæder os til at høre fra dig.

Popermo Forsikring.

Bjergbestigere

 
Scandic Hotels
Opnå særlige priser hos Scandic.
Vi har indgået et samarbejde med Scandic, hvilket betyder, at I og jeres medlemsforeninger kan opnå særlige priser på ophold hos Scandic, når i rejser rundt i landet i forbindelse med f.eks. idrætsstævner, træningslejre, konkurrencer m.v.

Hos Scandic har de mange års erfaring i at have sportsfolk boende, og er trænet i at tilpasse sig særlige behov for hvile, ernæring og søvn.
Og alle er velkomne - uanset om i stiller med nogle få spillere, et hold af verdensmestre eller blot dig selv.
Morgenbuffet er naturligvis inkluderet i opholdet og byder på alt det, som giver god energi.

Læs mere her.

 

Hummelmand ID 8ID 7Dansk Politiidrætsforbunds mange landshold iklædes tøj fra forbundets tøjsponsor hummel fra Hummels store sortiment af sports- og fritidstøj.

Dansk Politiidrætsforbund har i samarbejde med hummel og sportsfirmaet Sport 24 indgået aftale om at tilbyde alle medlemmer af Politiidrætsforeninger under Dansk Politiidrætsforbund mulighed for at købe sports- og fritidstøj fra Hummel via Internettet.

Du kommer direkte til Sport24s webshop her.

Opret dig som vipmedlem, og du får særlige medlemsfordele, som du kan læse nærmere om på hjemmesiden.