politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets første idrætsblad er på gaden

14.03.2019

Årets første politiidrætsblad er netop landet i medlemmernes postkasse og med, sædvanen tro, mange interessante artikler og beretninger fra stævner i ind- og udland.

Der er beretninger og fotos fra nyskabelsen – “Politidirektørforeningens hæderspriser”, hvor politidirektør Lene Frank, Sydsjælland og Lolland-Falsters Politikreds, udtaler sig om baggrunden for Politidirektørforeningens ønske om at synliggøre øverste ledelses engangement i og støtte til de aktiviteter, der foregår i regi af politiidrætten.

Nye aktiviteter i politiidrætten er altid velkomne, hvilket alle landes politiidrætsforbund er opmærksomme på, for derved at motivere flere til at dyrke idrættens og fællesskabets glæder. Hollands Politiidrætsforbund forsøger sig med et forhindringsbaneløb i stil med Dansk Firmaidræts “Mandehørm”-konkurrencer, og som de kalder “USPE Cup Obstacle course Racing 2019”.

Dansk Politiidrætsforbund har besluttet at støtte dette tiltag og ønsker at stille både et dame- og et herrehold til konkurrencen, så hvis det er noget for dig, så kontakt forbundet.

2019 byder også på 2 nordiske politimesterskaber – marathon i Åbo, Finland den 17. august og fodbold i Estland uge 24 – 9.-14. juni.

God læselyst.

Bladet kan læses her.

Scroll to Top