Medlemsblad Dansk Politiidræt

Politiidræt nr. 3 - 2010Dansk Politiidrætsforbund udgiver et medlemsblad "Politi Idræt" med artikler fra idrætsbegivenheder i ind- og udland, hvor politifolk dyster med og mod hinanden.

Bladet udgives i et samarbejde med PI-København, hvor Forbundets største politiidrætsforening samtidig bringer artikler og andet stof af interesse for PI-Københavns store medlemskare.

Bladet udkommer 9 gange om året og postomdeles.

Forbundet har skiftet forlag til FL reklame, der indtil videre vil stå for produktionen af vort blad.

Bladet vil derfor undergå en forandring, der forhåbentlig vil blive positivt modtaget af vore medlemmer.

Bladet udgives samtidig på forbundets hjemmeside, hvor du også kan læse alle artikler.

Bladet er i PDF-format, hvilket kræver et program, der kan håndtere dette filformat. Hvis du ikke har programmet på din computer, så kan du gratis hente programmet - klik her

Materiale til bladet kan sendes elektronisk, hvilket  gælder både artikler og fotos. Du kan se her, hvordan vi gerne vil have tekst og fotos - filformater m.m.  tekst og fotos i PolitiidrætMail dine fotos og artikler til mailadressen [email protected]
  

Hvis du ikke får bladet??
Hvis du ikke får medlemsbladet i din postkasse, så kan det muligt skyldes, at vi ikke har din adresse i vort adressekartotek.
Da vi ikke er koblet til det Centrale Personregister, så kræver det at du melder flytning til forbundskontoret, hvis du fortsat ønsker bladet leveret til din nye adresse.
Hvis du af andre grunde ikke får bladet, men er medlem af en politiidrætsforening, så skal du også kontakte forbundskontoret, så vi kan få opdateret adressekartoteket.

Send derfor en mail til forbundskontoret med navn, adresse og medlemsforening.

Du kan sende mail her - Dansk Politiidrætsforbund