EM Håndbold mænd
Indkvartering

Scandic

Hotel Scandic Silkeborg


Hotel i naturskønne omgivelser og med lokale seværdigheder som Silkeborg Kunstmuseum og AQUA Ferskvands Akvarium og Museum inden for rækkevidde.

Silkeborgs smukke natur er praktisk talt lige uden for hoveddøren, når du overnatter på hotel Scandic Silkeborg. Hotellet ligger på en skråning ned mod Silkeborg Langsø, og fra hotellet er der gode muligheder for at udforske alt, hvad Silkeborg har at byde på. Tag en sejltur på Silkeborgsøerne til Himmelbjerget med dampskibet Hjejlen, få kunstoplevelser på Silkeborg Museum og Museum Jorn eller gå på shopping i byens mange butikker.

Nyd  udsøgt middag i vores nybyggede restaurant Kildesø. Restauranten er bygget som orangeri og herfra har du udsigt til de naturskønne områder, der omgiver hotellet. Fra resauranten er der direkte udgang til vores store terasse, hvor du kan nyde forfriskninger fra vores barkort. I vores hyggelige og stilfulde bar er der altid god stemning, og her er dejligt at nyde en forfriskning. Hold formen ved lige i det moderne fitnessrum, tag en løbetur i lokalområdet eller lån en cykel i receptionen og udforsk Silkeborgs seværdigheder. Vil du forkæle dig selv, har vi sauna, relaxområde og opvarmet swimmingpool med glasparti mod Silkeborg Langsø.

Adresse:
Hotel Scandic Silkeborg
Udgaardsvej 2
8600 Silkeborg

Hjemmeside:
www.scandichotels.dk/