EM Håndbold mænd
Silkeborg

Velkommen til Silkeborg.

Silkeborg tilbyder et væld af oplevelser for hele familien og en fantastisk natur med en række af aktiviteter.

Nyd den smukke natur omkring Silkeborg - og gøre aktivt brug af den eller forkæl dig selv i fred og ro. Som familie med små børn, kan du opleve den fulde pakke, lade jer underholde og udfordre, og lære noget nyt og samtidig have en god tid sammen. Gå på en spændende opdagelsesrejse gennem historien om Silkeborg fra vores fælles fortid og frem til i dag. Tag med den gamle hjuldamper Hjejlen og sejl til Himmelbjerget. Sparke dæk sammen med andre bilentusiaster i Bilernes by. Oplev kunst hos de lokale kunstnere, de store kunstgallerier og verdenskendte museer. Besøg de spændende specialbutikker og lokale fødevareproducenter og brug alle dine sanser til at få en smag af Silkeborgs madkultur.

Ud over alt dette, byder Silkeborg på et væld af arrangementer, festivaler, udstillinger og aktiviteter for børn og voksne - fra musik, teater, kunst og kultur til gourmetmad, sport og natur.

Find mere inspiration på www.silkeborg.com - hvor du også kan finde et link til vores digitale informationsskærme placeret rundt omkring i byen og dens o
megn.

QR-kode

Få Silkeborg med dig når du er på besøg. Få VisitSilkborg's App til mobiltelefoner på App Store og på Google Play.

Hvad foregår der lige nu i Silkeborg?
Få et overblik om aktuelle begivenheder og højdepunkter på www.silkeborg.live