Fodbold

INDENDØRS FODBOLD

Fodbold stævnet bliver altid afholdt i marts.

Det har indtil videre blevet afholdt på Fyn. De sidste mange år i Nyborg hallerne.

Dette stævne er vores største stævne med over 120 deltagere.

Der bliver spillet med Mixhold, men vi håber at få en ren herrerække også.

Stævnet er altid en succes, hvor der sluttes af med hygge og fest.

Flere nyheder

 • Bowling

  Bowling stævnet er som regel i Marts. Stævnet bliver afholdt et forskelligt sted hvert år. Der spilles først 2 serier, hvorefter der deles ind i rækker. I 2. serier igen. Alle 4 serier tæller. Der er som altid gode præmier og sammenkomst bagefter.

  Læs nyheden
 • Æret være Vilhelm G. Jensens minde

  "Vilhelm Georg Jensens familie har onsdag den 30. marts 2022 orienteret om, at Vilhelm tirsdag aften er gået bort efter kort tids sygdom. Bisættelsen finder sted torsdag den 7. april kl. 13.00 fra Christians Kirke på Christianshavn, hvor alle er velkomne Vilhelm er kendt for sine mange år som formand for Politiets Idrætsforening - København, som international dommer og næstformand igennem mange år i Støtteforeningen - PI-Københavns Venner. Vilhelm er hædret som Æresmedlem afd PI-København og Dansk Politiidrætsforbunds Guldnål. Vilhelm Georg Jensen blev 79 år. Æret være Vilhelms minde. Der vil på et senere tidspunkt blive udarbejdet mindeord om Vilhelm til bl.a. Politiidræt. Med venlig hilsen Gunnar Nørager, formand for PI-København og Mogens Voigts, formand for PI-Venner."

  Læs nyheden
 • Fodbold

  INDENDØRS FODBOLD Fodbold stævnet bliver altid afholdt i marts. Det har indtil videre blevet afholdt på Fyn. De sidste mange år i Nyborg hallerne. Dette stævne er vores største stævne med over 120 deltagere. Der bliver spillet med Mixhold, men vi håber at få en ren herrerække også. Stævnet er altid en succes, hvor der sluttes af med hygge og fest.

  Læs nyheden