politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Årets idrætsudøver i Dansk Politiidrætsforbund

22.12.2021

Politidirektør Jørgen Abrahamsen, Sydøstjyllands Politi beretter:

“Jeg havde den store fornøjelse, at Dansk Politiidrætsforbund v/Ole Jacobsen og Politidirektørforeningen v/Lene Frank kontaktede mig, og fortalte, at de efter indstilling havde valgt Lisa Kjær Gjessing fra Sydøstjyllands Politi som Årets Idrætsudøver i Dansk Politiidrætsforbund og at hun skal hædres med tildeling af Politidirektørens Jubilæumspokal.
Lisa vandt OL guld ved de Paralympiske Lege i Tokyo i sommers. Det er en enestående flot præstation, som vi på Lisas vegne glæder os meget over i Sydøstjyllands Politi. Lisa er ansat som jurist i Ledelsessekretariatet, og jeg havde den fornøjelse den 20. december 2021 at kunne bryde ind i et personalemøde om aktindsigt i Ledelsessekretariatet og overrække jubilæumspokalen til Lisa og titlen som Årets Idrætsudøver i Dansk Politiidrætsforbund.
Prisoverrækkelsen satte en ganske anderledes stemning på mødet, hvor “tør” jura blev afløst klapsalver.

Vi vil i Sydøstjyllands Politi endnu en gang ønske dig Lisa tillykke med OL Guldmedaljen og nu titlen som Årets Idrætsudøver i Dansk Politiidrætsforbund. Det er en enestående præstation, som du har lagt mange kræfter, tid og afsavn i for at kunne opnå. Du kan om nogen være stolt af din præstation, navnlig på den baggrund, den er opnået.”

Scroll to Top