politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danmark vandt sølv ved EM i håndbold for herrer

26.09.2012

Det Danske Håndboldlandshold for herrer vandt søndag sølv ved de 14. Europæiske Politimesterskaber, da holdet tabte finalen til Tyskland med 18-30 efter en kamp, hvor Danmark var ude af stand til at presse Tyskland som skadessituationen var på det danske hold.
Semifinalen havde medført at 2 af de bærende kræfter, Paw Peters og anfører Martin Johansen, ikke kunne deltage i finalen, og da også playmaker Kim Nielsen havde pådraget sig en mindre lyskeskade, så var det “op ad bakke” for det danske hold at udfordre de velspillende tyskere.
Spillere og ledere var dog overordenligt tilfredse med sølvmedaljerne og var enige om, at indsatsen imod Frankrig i semifinalen, hvor holdet ofrede alt, var det hele værd omend det så kostede en del skader på holdet.
Holdet bestod af Mathias Pedersen og Emil Jakobsen på mål, Morten Aslak, Anders Mark, Martin Johansen, Morten Jensen, Kim Nielsen, Jan Højen, Paw Peters, Stefan Rasmussen, Stanley Nielsen, Kent Brynilsen, Jakob Nielsen, Casper Sørensen og Morten Rasmussen.
Dansk Politiidrætsforbund ønsker tillykke med resultatet.

Scroll to Top