politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danmarks herrer vandt endnu en medalje ved EM

12.09.2022

Danmarks herrer viste endnu engang, at de på dagen var skarpe. Ved dagens linjeløb kunne de dog ikke stille noget op mod de bedste politisportsfolk i Europa, men med gode placeringer formåede de alligevel at sikre sig en podieplacering ved at besætte 3. pladsen efter Frankrig og foran Østrig.
Tyskland blev ganske suveræne europamestre for hold med placeringerne 1, 2, 3 og 5 for de 4 ryttere, der udgjorde holdet.
Europamester i linjeløb blev Christoph Schweizer fra Tyskland, der kørte alene i mål 19 sekunder foran 2 forfølgende tyskere, hvor Leon Brescher spurtede sig til en sølvmedalje foran Tim Oelke.

Bedste dansker blev Mike Christensen på en 8. plads.
Det danske ryttere, der udgjorde holdresultatet var Mike Kristensen (nr. 8), Jakob Hoffmann (nr. 14), Martin Asvig Pedersen (nr. 15) og Andreas Rasmussen (nr. 23). Jakob Skinderholm sluttede på en 27. plads og endelig Lars Lund-Andreasen på en 36. plads af 69 ryttere, der gennemførte løbet. Der var i alt 77 ryttere til start.

På kvindesiden blev det ligeledes til tysk triumf med sejr til Corinna Lechner, der sikrede sig dobbelt guld ved også at vinde kvindernes tidskørsel.

Den ene danske kvindelige deltager Tabita Hartmann-Hansen sluttede som nr. 17 ud af 29 startende ryttere.