politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danske Politimesterskaber i golf 2020

26.08.2020

Mesterskabet skulle i år spilles i de smukke omgivelser på Sorø golfbane, hvor der tidligere på året blev afholdt Sjælland Open.

Mandag den 17. august mødte 18 håbefulde spillere op til første runde i herrernes Mesterrække.
Handicappet i mesterrækken var i år spredt ud fra hcp. 1,7 til hcp. 11,1.
Alle spillerne kom rundt, selvom scores dog ikke var fantastiske.
Kl. 19.00 var der arrangeret kammeratskabsaften i golfklubbens klubhus.
41 personer var tilmeldt og der blev hygget og sludret.Golf-DM i Sorø

Tirsdag den 18. august kl. 08.00 teede de første fra herrernes A-række ud og kl. 08.40 var det damernes tur fra første tee. Kl. 09.04 gik Mesterrækkens ud på deres anden og sidste runde.

Den endelige vinder i Mesterrækken blev derfor Carsten Ekstrøm / Vestegnens PI i en samlet score på 158 slag. Fire slag bedre end sin nærmeste forfølger.
På andenpladsen kom Martin Pedersen / Vestegnens PI i en samlet score på 162 slag. På tredjepladsen kom Ander Stokholm / Københavns Pi. Selvom han forbedrede sin score med tre slag bedre en mandagsrunden, så endte han i en samlet score på 165 slag.

DPM i golfI damerækken var der otte tilmeldte, men den forsvarende mester måtte melde fra, så der skulle findes en ny mester. Med et handicap på 10,9, damerækkens laveste, så måtte favoritværdigheden ligge hos Line Hedegaard / Københavns PI. Line formåede dog ikke helt og leve op til favoritværdigheden, men fik en flot bronze. I damerækken var der kun fem slag der skilte de tre første pladser på podiet.
Vinder af damerækken blev Inge Ekknud / Slagelse PI i 97 slag. På andenpladsen kom Ruth Bach Langlouis / Københavns PI med 100 slag og på tredjepladsen Line Hedegaard / Københavns PI i 102 slag. Stort tillykke til damerne.

I herrernes A-række var Vestegnes PI også øverst på skamlen. Her vandt Morten Urban Pedersen suverænt med 40 point. Det bliver spændende og følge Morten fremadrettet i Politi golf regi. Han suser i hvert fald ned i handicap for tiden.
Nr. 2 i blev Sandi Putros / Aarhus PI med 37 point og nr. 3 blev den for nyligt pensionerede Johnny Heinrich Enevoldsen / Nordsjællands PI.

Efter dagens runde i alle tre rækker, var der spisning og fælles præmieoverrækkelse i Restaurant Teestedet.
Tak til Vestegnens PI for et meget fint arrangement henlagt til Sorø.
Fuldstændig resultatliste kan læse på Aktivitetssiden.

Scroll to Top