politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DM i skydning i København

26.09.2014

I perfekt vejr og i perfekte rammer blev de danske politimesterskaber i skydning afviklet på Københavns Skytte Center under kyndig styring af PI-Københavns skytteafdeling.
Der blev vist skydning på højt niveau, og også blandt de nye deltagere, hvor især Aarhus PI ved Jan Poulsen havde formået at fat i nye og yngre kollegaer, blev der vist superflot skydning.
På kvindesiden var det dog vores lidt mere “kendte” landsholdsskytte Rana Chouceir, Aaarhus PI, der formåede at skyde sig til guldmedaljerne i tjenestepistolskydning, men hun var skarpt forfulgt af “debutanterne” Louise T. Storgaard og Louise Glismand, begge fra Aarhus PI. Rana vandt både præcisionsskydningen og “Falling Target”, og fik dermed meget fortjent overrakt Rigspolitichefens ærespræmie til bedste kvindelige tjenestepistolskytte af politidirektør Thorkild Fogde.
Også på herresiden var det en “debutant”, Dennis Pedersen, PI-Kbh., der på meget overbevisende måde vandt både præcisionsskydning og “Falling Taget” med tjenestepistol. Især finalen i “Falling Target” mod Søren Vagn Rasmussen, PI-Kbh., var meget spændende og særdeles seervenlig, og til sidst faldt Dennis´ sidste skive brøkdele af sekunder før Sørens. Dermed kunne Dennis fortjent få overrakt Rigspolitichefens ærespræmie.
I de øvrige discipliner blev der også vist højt niveau, og herfra skal lyde et fortjent tillykke til de enkelte disciplinvindere.
Den fuldstændige resultatliste vil bliver opdateret senere.

Scroll to Top