politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DPIFs guldnål til Michael Mortensen, Bornholm

07.07.2021

Michael fratrådte som en af de “ældre” i hovedbestyrelsen ved generalforsamlingen i Bornholms PI i starten af 2020 og dermed fratrådte han også som medlem af Dansk Politiidrætsforbunds hovedbestyrelse. Her har Michael været med siden 2009 og ved repræsentantskabsmødet i 2017 blev Michael tildelt DPIF’s sølvnål.

Michael har på bedste vis været en meget værdig repræsentant, der altid har bidraget positivt og der har ikke været mange afbud fra ham gennem tiderne.
Selvom der er stor afstand og deraf øget transporttid har det ofte været Michael, der stod forrest, når vi til større arrangementer i Danmark har haft brug for guider eller har haft brug for DPIF-delegat som leder af en DPIF-delegation til enten nordiske eller europæiske politimesterskaber i udlandet.

Michaels meget venlige fremtoning og imødekommenhed er meget værdsat af de sportsfolk, der har været gæster eller deltaget som aktive, når Michael har været udpeget som enten guide eller delegat. En hel særlig begivenhed var de europæiske politimesterskaber i håndbold i Silkeborg 2016, hvor Michael var guide for den franske delegation. Alle, der har været med nogle år, ved, at det at være guide kan være sin udfordring, og det at være guide for et land, der ikke er kendt for deres store ønske om at tale engelsk og det at være guide for netop Frankrig måske ikke er den letteste opgave, man kan få, men Michael gik til opgaven med krum hals og klarede opgaven så godt, at vi ikke oplevede en eneste klage fra franskmændene.
Michaels seneste tur som DPIF-delegat var med det kvindelige håndboldlandshold til de europæiske politimesterskaber i Tyskland, og også her var Michael en medvirkende årsag til sammen med den udpegede guide at knytte bånd på tværs af Europa.

Med en kæmpe tak for din indsats gennem mange år og med ønsket om alt det bedste er det er en meget stor glæde at overrække Dansk Politiidrætsforbunds guldnål til Michael Mortensen, Bornholms PI.

Med sportslig hilsen

Knud Stadsgaard
Formand
Dansk Politiidrætsforbund

Scroll to Top