politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DPIFs sølvnål til Kim Bak, Nykøbing Falsters PI

31.10.2022

Kim Bak, formand for Nykøbing Falsters PI har fået Dansk Politiidrætsforbunds sølvnål efter indstilling fra HB-medlem Peter Wihan, hvis indstilling bringes her:

“Kim bak har siden 2002 varetaget rollen som formand for Nykøbing PI. og runder derved sit 20 års jubilæum som formand i 2022.
Kim Bak har gennem årene stået i spidsen for en af kredsens mest aktive foreninger. Foreningen har arrangeret flere DPM’er og events for foreningens medlemmer, samtidig med at han har varetaget vigtige funktioner i sit arbejdsliv. Han har helt konkret været en af de bærende kræfter i opbygningen af Nykøbing PI’s motionsrum, og er altid åben for nye tiltag til gavn for alle.

Det er utroligt prisværdigt at en lille forening som Nykøbing PI har gode folk til at danne den solide grundstamme, som gennem år gør dem robuste og modne til at påtage sig store opgaver for idrætten som f.eks. arrangørrollen i DPM’er. Kim Bak har formået at balancere et krævende arbejdsliv samtidig med sit frivillige arbejde i Nykøbing PI, hvilket er til  stor glæde for foreningens mange medlemmer.

Jeg vil i samarbejde med Nykøbing PI hermed gerne indstille Kim Bak til en meget fortjent sølvnål for hans kæmpe arbejde i DPIF og i særdeleshed i Nykøbing PI regi.”

Dansk Politiidrætsforbund ønsker tillykke.

Scroll to Top