+45 2880 0067          [email protected]

Europæiske Mesterskaber i landevejscykling

17.09.2012

Ved de netop overståede Europæiske Politimesterskaber i landevejscykling, gjorde det danske landshold en god figur, men dog uden topplaceringer i et meget stærkt felt.
Lørdag den 15. september blev der kørt enkeltstart, hvor Bettina Romer opnåede en placering som nr. 22 ud af 36 startende kvinder.
Bedste danske rytter på herresiden blev Rasmus Hvarre som nr. 15 ud af 80 startende ryttere.
Linjeløbet blev afviklet søndag med 39 på startlisten i kvindernes løb. Her opnåede Bettina Romer en placering som nr. 16 sølle 16 sekunder efter den irske vinder.
Hos herrerne blev der kørt rigtigt stærkt, og favoritterne i løbet satte sig hurtigt i front og lagde et højt tempo.
Herrerne kom med hovedfeltet hjem 3:32 efter vinderen og i samme tid som nr. 9.
Rytterne fik alle noteret samme tid med følgende placeringer: Nikolaj Fredsgaard som nr. 16, Rasmus Hvarre nr. 20, Hans Hoffmann nr. 35, Henrik Bandsholm nr. 44 og Matthias Andersen nr. 53.
Laurits Jakobsen udgik efter punktering.
Herrerne kørte med gennemsnitshastighed på 42,2 km/t.