politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Europæiske Politimesterskaber i håndbold for kvinder

10.06.2010

I disse dage afvikles de 3. europæiske politimesterskaber i kvindehåndbold med Det Tyske Politiidrætsforbund som arrangør. Rammerne er byen Damp ved Østersøkysten mellem Kiel og Flensborg.
Danmark lagde ud mod de europæiske mestre fra Frankrig, og leverede i 1. halvleg en stærk indsats. Dog rakte kræfterne ikke alle 60 minutter, og Frankrig trak fra med slutsejr på 18-26.
Tyskernes styrke i den indledende storsejr over Holland var vanskelig at vurdere, og kampen mod netop Tyskland om onsdagen viste da også, at de havde langt mere i sig. Det blev da også den ventede sejr, omend den blev noget stor efter pigernes opfattelse. Hele 33-17 sejrede Tyskland med. Tyskland udtalte efterfølgende, at det var holdets hidtil bedste præstation overhovedet.
Idag fik Danmark så den ventede sejr over Holland, der blev besejret med 25-14 efter optimistisk og engageret spil af de danske piger.
Fredag er hviledag for Danmark, der slutter mesterskaberne af lørdag med kamp mod Norge, der efter dagens knebne sejr over Frankrig, bragte ny spænding ind i mesterskaberne.
Læs og følg med i resultaterne her www.epm-handball-frauen.de

Scroll to Top