politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Fantastisk resultat af Daniel Fynsk…

22.09.2019

…ved de netop overståede Europæiske Politimesterskaber i bordtennis i Slovakiets hovedstad Bratislava.

Daniel Fynsk, der stillede til start som regerende europamester, spillede sig endnu engang frem til finalen, hvor han desværre måtte se sig besejret af bulgarer med 1-3 i sæt – sætcifrene 11-7, 7-11, 8-11 og 7-11 og hvor det forlyder fra mesterskaberne, at kræfterne til sidst slap op, ligesom han fik ondt i “batarmen” efter gennem hele turneringen af have spillet hele 21 kampe i alt. En helt igennem fantastisk præstation og godt at Daniel havde trænet målrettet frem mod disse mesterskaber for at være til forsvaret af guldmedaljen fra for 4 år siden.

Dermed har Daniel Fynsk opnået 2 sølvmedaljer og en guldmedalje ved de seneste 3 mesterskaber. Flot.

Det har i det hele taget været en bordtennisturnering, hvor hele truppen har vist fantastisk spil, og hvor det desuden er blevet til sølv i holdturneringen, hvor holdet bestod af Daniel Fynsk, Sebastian Haack og Villy Dahlgaard.

Dertil vandt Daniel Fynsk bronze med sin doublemakker Sebastian Haack, der i semifinalen tabte til tjekkisk par snævert efter 5 sæt.

I mixdouble måtte Sebastian og Louise se sig slået i en tæt kamp i kvartfinalen til fransk par med 1-3 i sæt, og hvor Sebastian nok var lidt præget af en forstrækning i baglåret, der ganske vist blev tapet op, men som havde forhindret videre deltagelse i hans singleturneringen, hvor han måtte opgive videre spil efter 2-2 i tæt kamp.

Både Villy Dahlgaard og Louise Sauer-Strømberg havde spillet sig videre fra deres singlepuljer, men tabte derefter deres næste kampe.

Alt i alt en fantastisk turnering af de danske udvalgte, der alle ønskes tillykke med indsatsen og resultaterne.

Scroll to Top