+45 2880 0067          [email protected]

Flot resultat ved de Danske Mesterskaber i marathon

19.05.2014

De danske politimesterskaber i maraton blev afviklet som en del af Copenhagen Maraton.
Fra morgenstunden var vejret næsten helt perfekt til et så krævende løb – ikke for varmt og ikke for koldt, men for de løbere, der brugte lidt længere tid end eliten på at gennemføre ruten, blev det ret koldt, for på et tidspunkt regnede det voldsomt.

I meget, meget flot og suveræn stil vandt Thorkild Sundstrup, Østjylland, i tiden 2:25:31.
På 2. pladsen i fulgte Martin Gravesen, Bornholm i tiden 2:46.43, mens Torben Klose, Fyn tog sig af 3 pladsen i tiden 2:49:25.
På herresiden var der yderligere 3 løbere under 3 timer.
Thorkilds flotte vindertid rakte i øvrigt til en samlet placering i Copenhagen Maraton som nr. 5 og bedste danske løber. Flot.
På kvindesiden var det Sabrine Mose Larsen, Fyn, i tiden 3:26:45, der blev dansk politimester, mens Signe Wiberg, Syd- og Sønderjylland, i tiden 3:29:02 fik sølv og Mette Søndergaard, Østjylland, tog sig af bronzemedaljen i tiden 3:39:26.
Mere end 90 deltagere i løbet vidner om en stor interesse for denne krævende idrætsgren. Den samlede resultatliste vil snarest blive lagt på hjemmesiden.