+45 2880 0067          [email protected]

Fodboldlandsholdet sejrede i den første kvalifikationskamp

26.09.2013

Det Danske Politilandshold i fodbold besejrede her til aften Monaco på Hvidovre Stadion, hvor Danmark spillede den første kvalifikationskamp, der skulle vindes for at gøre sig fortjent til endnu en af slagsen mod Schweitz den 23. oktober på udebane i Bern.
Kampen mod Monaco var imødeset med en vis spænding, men trænerteam Jens Søgaard og Peter Redder, begge Nordjyllands Politi, var dog behersket optimister med tanke på, at der kun er ca. 300 politibetjente i alt i Monaco, så det burde være en overkommelig modstander.
Det viste sig da også hurtigt, at Danmark var i stand til at tilspille sig endog meget store chancer, der dog blev blokeret på fortræffelig vis af den monegaskiske målmand, der viste sig at have en fortid som 2. målmand i det franske ligahold FC Monaco. En skade stoppede imidlertid hans fodboldkarriere, hvorefter han lod sig ansætte i politiet.
Danmark nærmeste vadede i store chancer gennem hele første halvleg, hvor det imidlertid kun blev til en enkelt scoring ved Henrik Volquardsen.
Tilsyneladende havde spillere og trænerteam givet hinanden håndslag i pausen på, at bolden nu skulle forbi målmanden i stedet for på målmanden.
Det resulterede så i føring til 2-0 efter små 10 minutters spil i 2. halvleg og kort herefter yderligere en scoring til føring 3-0.
Derpå sivede den sidste energi ud af monegaskerne, og Danmark kunne stille og roligt styre sejren hjem med yderligere 5 scoringer til slutcifrene 8-0 til Danmark.
De danske målscorere var: Nichlas Thorsgaard 4, Henrik Volquardsen 1, Kasper Kjær Brix 1 og Cüneyt Cifti 1 mål medens den sidste scoring ikke var noteret på trænerens papir, da undertegnede søgte info om kampen.
Alle spillere kom i kamp og der blev således debut til 4 nye – Kasper Kjær Brix, Jacob Møller Andersen, Ronni Nøhr Ravn samt Casper Homann.
Tillykke til debutanterne og tillykke med sejren.
Vi venter spændt på mere fra kampen i Schweitz.