politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Mindeord over Sabrina Mose Larsen

05.10.2021

Skrevet af: Torben Klose, Fyns PI, Christina Andersen, formand Fyns PI, og Ole K. Jacobsen, Dansk Politiidrætsforbund

En stor sportskvinde er gået bort.

I Fyns PI og Dansk Politiidrætsforbund fik vi den meget triste nyhed, at Sabrina Mose Larsen i en alder af kun 38 år omkom i et tragisk færdselsuheld på vej på tjeneste den 1. oktober 2021.
Sabrina var i alle henseender et livstykke og var altid beskæftiget med en masse projekter. Om det var på hendes arbejde i politiet, hvor hun altid var klar til at hjælpe kollegaerne, eller om det var i hendes store passion som forfatter med at skrive eventyr, til glæde for både store og små. Sabrina har udgivet flere bøger og har høstet stor ros og anerkendelse for sine bøger, der tog læseren med ind i et fantastisk univers med nisser, trolde og hekse.

Det var dog mest inden for politiidrætten, at vi kendte Sabrina. Hun var en stor idrætskvinde – hun fyldte ikke meget i størrelsen – men på det personlige plan var hun i politiidrætsmæssig regi en ener og et fantastisk eksempel til efterlevelse.
Altid i godt humør, altid med et stort smil på ansigtet og altid udvisende stort overskud.
Hendes talent og viljestyrke til at sætte sig mål inden for sport fyldte meget, hvor hun indenfor både løb og fodbold, ved et stort talent og med hård træning, kæmpede sig vej til det danske politilandshold i både fodbold og løb.
Ved flere danske politimesterskaber i de lange løb, halvmaraton og maraton, har vi haft æren af at hænge en medalje om halsen på Sabrina, for løb var nok hendes foretrukne idrætsgren. Dette selvom det var som fodboldspiller at hun i 2012 fik debut på det danske politilandshold ved de første europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder i København.
Sabrina nåede efter debuten at repræsentere vores kvindelige fodboldlandshold ved de nordiske politimesterskaber i Trondheim, Norge i 2015, og igen ved de europæiske politimesterskaber i 2016 i Prag, Tjekkiet.
Sabrina var ikke altid de forskellige træneres foretrukne til start-11’eren, men hun var helt fantastisk til at tilpasse sig den rolle, som hun fik tildelt. Man hørte aldrig, at hun var ked af trænernes valg og den manglende spilletid, men tværtimod oplevede vi, at hun altid bakkede alle holdkammeraterne 100 % op.

Løb fyldte også meget hos Sabrina. I 2015 deltog hun på politilandsholdet som løber ved de første nordiske politimesterskaber i maraton i Island. At hun ikke vandt var ikke en overraskelse for hende selv, for i en artikel fra Politiidræt nr. 7 – 2015, skriver Martin Gravesen, én af de andre danske løbere, om den danske deltagelse, og herunder også om Sabrina: ”Det hører med til historien, at Sabrina Mose Larsen under løbet havde overskud til at yde hjælp til en civil løber, der kollapsede ved et depot ude på ruten. Det er god stil og kalder på respekt” …. og sådan var Sabrina hele vejen igennem. Altid til stede og altid nærværende for andre.Sabrina Mose Larsen ved NM i fodbold i Estland 2016.
Ved de næste nordiske politimesterskaber i maraton i Odense i 2019 havde Sabrina ikke mindre end 2 kasketter på, idet hun både var én af DPIF’s lokale arrangører sammen med de øvrige frivillige fra Fyns PI, og hun deltog også som aktiv i selve løbet.

Som mor har Sabrina været træner i børnenes fodboldklub gennem flere år, og i det hele taget bankede hendes hjerte for familien, der altid kom først for hende.

Gennem sit arbejde i politiet, politiidrætten og sit forfatterskab vil Sabrina leve videre og vi vil altid mindes hendes glade og hjælpsomme personlighed og hendes smittende smil.

Sabrina efterlader sig mand og 2 børn.

Æret være Sabrinas minde.

Scroll to Top