politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

PI Midt- og Vestjyllands Politis uofficielle kredsmesterskaber

11.01.2023

Onsdag den 11. januar 2023 klokken 08.00 indfandt 32 herrer og 12 kvinder sig i vores lokale padelcenter, Padel Zone, i Holstebro. Her afholdt Holstebro PI Midt- og Vestjyllands Politis uofficielle kredsmesterskaber i padel for anden gang. Efter en kort introduktion til dagen, gik de første kampe i gang.

Herrerne var inddelt i 4 grupper, mens kvinderne var inddelt i to grupper. Efter gruppespillet gik første- og andenpladserne hos herrerne videre til kvartfinalerne, mens kvinderne gik direkte til semifinalerne. Det var tydeligt, at niveauet var forbedret betragteligt i forhold til, da mesterskabet blev afviklet for første gang i 2022. Padel er stadig en ny sport i Danmark, så læringskurven hos spillerne stiger nærmest lodret.

Til stævnet den 11. januar 2023 var hallen fyldt med glade og fysisk pressede spillere, som frådende kastede sig rundt på banerne for at slå deres kollegaer. Der blev ikke givet ved dørene, og det virkede til, at tilskuerne, som kiggede forbi, var meget imponerede over niveauet. Ved middagstid blev der serveret sandwich til de hårdtarbejdende spillere, således de var klar til de afgørende kampe.

Scroll to Top