politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

STATE og DPIF har indgået aftale

26.05.2020

Julen er ikke just det, der falder de fleste ind her i af maj måned, men det var næsten sådan en følelse, vi sad med, da vi sidst i april blev kontaktet af Jon Andersen fra STATE, der gerne vil donere mere en 10.500 af STATE’s energidrikke til DPIF og vores medlemmer.
Og hvilken gave – der er nu kørt flere paller med energidrikke rundt til hovedbestyrelsens medlemmer, som sørger for den videre formidling til dig som medlem.
Den tidligere semi-professionelle fodboldspiller, Jon Andersen fik tilbage i 2012 ideen om at udvikle funktionelle drikkevarer på et højere niveau end det markedet tilbød. Jon plejede selv at blande sine egne energidrikke før kampe i 1 division. Det bestod af en sukkerfri almindelig energidrik, blandet med sportsdrikke, ekstra salte, druesukker, grøn te og forskellige kulhydrater. Den perfekte præstationsdrik. En drik, der skulle sikre både en hurtig, afbalanceret og langvarig energi med det primære formål at hjælpe mennesker med at præstere bedre med en længerevarende og mere stabilt energi i alt lige fra sportssammenhænge til helt almindeligt arbejde eller studie.
STATE er energidrikken til dig, der vil opnå en unik kombination af et højt og mere vedvarende energiniveau, og produktet indeholder både b-vitaminer, elektrolytter, dansk kildevand, koffein, naturlig grøn te-ekstrakt, taurin og den innovative sukkerart, Palatinose, der sikrer en dokumenteret langsommere blodsukkerstigning end alt almindeligt sukker som du kender det og det sikrer derved en længerevarende energi og en mere stabil frigivelse/optagelse i blodbanen over tid.
Næste gang du ser enten Christian Eriksen, Caroline Wozniacki eller én af de mange andre ambassadører for STATE kan du drage paralleller mellem din og deres naturlige behov for en bedre energidrik, når du dyrker motion og idræt – ikke nødvendigvis som Eriksen og Wozniacki, men på dit eget niveau.
Du kan læse mere om STATE på www.state.nu
Kæmpestor tak til STATE for støtten til vores medlemmer.

Scroll to Top