Forbundet

Ny i politiet?

Ny i politiet
... og vil gerne dyrke idræt?

Så er der en lang og god tradition for at dyrke idræt og motion i politiet.

Dansk Politiidrætsforbund har som mål at fremme frivillig idræt, motion og fællesskab blandt politiets ansatte. Det er vigtigt for os at sikre, at alle ansatte har mulighed for at holde sig i god fysisk form for at kunne håndtere de fysiske udfordringer i politigerningen.

Siden 1946 har Dansk Politiidrætsforbund støttet idrætsaktiviteter i politiet. I dag kan du deltage i næsten enhver idrætsgren, og vi afholder Dansk Politimesterskaber i mange forskellige discipliner samt en række andre arrangementer året rundt.

Der er 39 politiidrætsforeninger spredt over hele landet, som tilbyder gode muligheder for motion, både i lokale træningsfaciliteter og gennem deltagelse i turneringer under Dansk Firmaidræt, DGI og Danmarks Idrætsforbund.

Dansk Politiidrætsforbund er medlem af Dansk Firmaidræt, Nordisk Politiidrætsforbund og Det Europæiske Politiidrætsforbund (USPE), som arrangerer mesterskaber i en fireårig cyklus. De nordiske og europæiske mesterskaber er planlagt, så der næsten hvert andet år er aktivitet inden for samme idræt, og udtagelse til landshold varetages af vores idrætsudvalg.

Ønsker du mere information, kan du kontakte hovedbestyrelsesmedlemmet på dit tjenestested eller formanden for din politiidrætsforening. Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail til Dansk Politiidrætsforbunds kontor – kontaktoplysninger findes i kolonnen til venstre.

Velkommen til Dansk Politi og til politiidrætten!

Dansk Politiidrætsforbund

Velkommen til et fællesskab, hvor passion for sport og et dedikeret engagement mødes.

Dansk Politiidrætsforbund er stolt af at være det samlende punkt for politiansatte over hele landet, der ønsker at dyrke sport og som værdsætter kammeratskab med kolleger og sund konkurrence.

Nyheder

DPIF har fået ny hjemmeside

Dansk Politiidrætsforbund har de seneste måneder arbejdet hårdt på en ny, flot hjemmeside. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at den i dag

Fortsættelsen af et Værdifuldt Partnerskab

DPIF forlænger samarbejdsaftalen med Lån & Spar Bank. Dansk Politiidrætsforbund og Lån & Spar fortsætter det gode samarbejde. På billede

Uofficielt DM i Gokart 19. juni 2024

De Første Uofficielle Danske Politimesterskaber i Gokart Den 19. juni blev de første uofficielle danske politimesterskaber i gokart afholdt i Vandel

Europæiske Politimesterskaber i Judo 13.-17. juni 2024

Danmark deltog i de europæiske politimesterskaber i Sofia, Bulgarien, med seks repræsentanter i forskellige vægtklasser. Mesterskaberne blev indled


Nyhedsarkiv

Tak til vores samarbejdspartnere:

Hummel
PFA
Lån & Spar
SPORT 24
Resorb®
Popermo Forsikring GS
FL Marketing

Dansk Politiidrætsforbund
Københavns Vestegns Politi
Birkelundsvej 2
DK-2620 Albertslund

Telefon +45 2880 0067
[email protected]

CVR nr. 31907756