DPIF har fået ny hjemmeside

Dansk Politiidrætsforbund har de seneste måneder arbejdet hårdt på en ny, flot hjemmeside. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at den i dag den 1. juli er lagt online, til glæde for alle vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Her finder I al information om vores aktiviteter, invitationer til kommende events, resultatlister, billeder fra afholdte arrangementer, kontaktpersoner og meget mere.

Hvis I har et arrangement, I vil have med i kalenderen, så skriv til Carsten på [email protected]. Send også meget gerne billeder, resultater og spændende nyheder så hjemmesiden hele tiden er ”levende” og opdateret.

Arrangementerne behøver ikke kun være fra Danske Politimesterskaber, Nordiske Politimesterskaber eller Europæiske Politimesterskaber. Det gælder alle arrangementer og events, så alle vores medlemmer kan følge med i, hvad de forskellige idrætsforeninger laver.

Vi er også glade for at kunne fortælle, at vi har fået Instagram profil! Følg os på Instagram for at få de seneste opdateringer og se billeder fra vores events.

Besøg vores nye hjemmeside på www.politisport.dk og følg politisport.dk på Instagram og Facebook

Vi glæder os til at se jer online!

Rigtig god sommer 😎

#DanskPolitiidræt #NyHjemmeside #FølgOsPåInstagram

Dansk Politiidrætsforbund

Velkommen til et fællesskab, hvor passion for sport og et dedikeret engagement mødes.

Dansk Politiidrætsforbund er stolt af at være det samlende punkt for politiansatte over hele landet, der ønsker at dyrke sport og som værdsætter kammeratskab med kolleger og sund konkurrence.

Nyheder

DPIF har fået ny hjemmeside

Dansk Politiidrætsforbund har de seneste måneder arbejdet hårdt på en ny, flot hjemmeside. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at den i dag

Fortsættelsen af et Værdifuldt Partnerskab

DPIF forlænger samarbejdsaftalen med Lån & Spar Bank. Dansk Politiidrætsforbund og Lån & Spar fortsætter det gode samarbejde. På billede

Uofficielt DM i Gokart 19. juni 2024

De Første Uofficielle Danske Politimesterskaber i Gokart Den 19. juni blev de første uofficielle danske politimesterskaber i gokart afholdt i Vandel

Europæiske Politimesterskaber i Judo 13.-17. juni 2024

Danmark deltog i de europæiske politimesterskaber i Sofia, Bulgarien, med seks repræsentanter i forskellige vægtklasser. Mesterskaberne blev indled


Nyhedsarkiv

Tak til vores samarbejdspartnere:

Hummel
PFA
Lån & Spar
SPORT 24
Resorb®
Popermo Forsikring GS
FL Marketing

Dansk Politiidrætsforbund
Københavns Vestegns Politi
Birkelundsvej 2
DK-2620 Albertslund

Telefon +45 2880 0067
[email protected]

CVR nr. 31907756