Uofficielt DM i Gokart 19. juni 2024

De Første Uofficielle Danske Politimesterskaber i Gokart

Den 19. juni blev de første uofficielle danske politimesterskaber i gokart afholdt i Vandel, takket være initiativet fra to gokartentusiaster fra Sydøstjyllands Politi. Efter at have udarbejdet konkurrenceregler og poprositioner, lagde de fundamentet for dette spændende mesterskab, som tiltrak 40 deltagere fra politikredse nær og fjern.

Arrangementet startede med en introduktion til sikkerhed og regler, efterfulgt af en træningssession, hvor deltagerne kunne prøve gokarterne og lære banen at kende.

Efter træningen skulle alle deltagerne gennemføre en tidstagning, som bestemte, om de kom i A-rækken, hvor den danske mester ville blive fundet, eller i B-rækken, hvor der blev kørt om podiepladser uden titlen som dansk mester.

Da tidstagningerne var afsluttet og deltagerne inddelt i de to rækker, begyndte mesterskaberne for alvor.

Der blev kørt intens ræs, og der var kamp til stregen – og nogle gange lidt over stregen :-)

Som det første uofficielle danske politimesterskab blev der testet forskellige løbsformer i de to rækker, og tiden vil vise, hvilken løbsform der vil blive valgt til det fremtidige regelsæt.

Mesterskaberne var en stor succes. Trods de tætte kampe på banen var stemningen god, og der blev socialiseret på tværs af politikredsene, præcis som politiidrætten fremmer.

Stor tillykke til vinderne og alle deltagere for deres indsats og sportsånd.

Resultatlisten og flere billeder vil kunne ses på hjemmesiden under aktivitetskalender.

Dansk Politiidrætsforbund

Velkommen til et fællesskab, hvor passion for sport og et dedikeret engagement mødes.

Dansk Politiidrætsforbund er stolt af at være det samlende punkt for politiansatte over hele landet, der ønsker at dyrke sport og som værdsætter kammeratskab med kolleger og sund konkurrence.

Nyheder

DPIF har fået ny hjemmeside

Dansk Politiidrætsforbund har de seneste måneder arbejdet hårdt på en ny, flot hjemmeside. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at den i dag

Fortsættelsen af et Værdifuldt Partnerskab

DPIF forlænger samarbejdsaftalen med Lån & Spar Bank. Dansk Politiidrætsforbund og Lån & Spar fortsætter det gode samarbejde. På billede

Uofficielt DM i Gokart 19. juni 2024

De Første Uofficielle Danske Politimesterskaber i Gokart Den 19. juni blev de første uofficielle danske politimesterskaber i gokart afholdt i Vandel

Europæiske Politimesterskaber i Judo 13.-17. juni 2024

Danmark deltog i de europæiske politimesterskaber i Sofia, Bulgarien, med seks repræsentanter i forskellige vægtklasser. Mesterskaberne blev indled


Nyhedsarkiv

Tak til vores samarbejdspartnere:

Hummel
PFA
Lån & Spar
SPORT 24
Resorb®
Popermo Forsikring GS
FL Marketing

Dansk Politiidrætsforbund
Københavns Vestegns Politi
Birkelundsvej 2
DK-2620 Albertslund

Telefon +45 2880 0067
[email protected]

CVR nr. 31907756