politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Daniel Fynsk 3-dobbelt Dansk Mester i bordtennis 2015

16.04.2015

Daniel Fynsk, PI-København, blev ikke helt uventet 3-dobbelt Dansk Politimester i bordtennis 2015 ved de netop afholdte mesterskaber i Aarhus i dagene 14.-15. april.
Ved mesterskaberne var det endnu engang Daniel og “de andre” – blot for at konstatere, at Daniel Fynsk er i en klasse for sig, når det gælder DM i bordtennis i politiet.
Helt suveræn var han i singleklasse, hvor han ikke afgav et eneste sæt og hvor han i finalen var oppe mod Morten Edelbo (endnu engang), der måtte se sig besejret 4-0 med sætcifrene 11-7, 11-3, 11-3 og 11-6.
Sammen med makker Jens Skovbjerg Jensen genvandt han ligeledes double og desuden holdturneringen – det sidste dog med lidt mere besvær.
Det skal blive spændende at følge Daniel ved de kommende Europæiske Politimesterskaber i Bulgarien, hvor vi håber at han kan bytte sølvmedaljen fra seneste EM ud med en af endnu mere ædelt metal.
Mesterskaberne havde et beskedent deltagerantal på kun 30 fremmødte, hvilket dog ikke ændre på, at bat- og ketcherformand Jesper Compier i Aahus-PI præsterede et velgennemført arrangement inkluderende en rigtig god kammeratskabsaften på Politigården i Aarhus.

Resultatlisten fra DM kan læses her.

Scroll to Top