politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

.

Cykling

Cykelsporten og motionscyklingen fik for alvor tag også i politiidrætsfolkene i midten af 90erne, og der opstod naturligt et ønske om også at få et egentligt Dansk Politimesterskab. Det 1. officielle mesterskab blev således afholdt i 1994 og har udviklet sig meget siden den gang.
Mountainbiken er efter en mindre stagnation i landevejscyklingen, kommet vældigt på mode og har fået en kraftig opblomstring – ikke mindst takket være mountainbike-vintercuppen.
Damernes entre i cyklingen har svinget en del, men noget tyder på, at også damerne er ved at finde fast fodfæste i mesterskaberne, hvilket er glædeligt.

På Nordisk plan er der ikke samme interesse omkring cykelsporten, og omend der afholdes nationale mesterskaber i mountainbike i enkelte nordiske lande, så er der aktuelt ikke planer om at skabe et Nordisk Politimesterskab i cykeldisciplinerne.

Der afholdes Europæiske Politimesterskaber i cykling hvert 4. år. Du kan tjekke for næste mesterskab på Det Europæiske Politiidrætsforbunds hjemmeside USPE

Dansk Politiidrætsforbunds cykeludvalg:

Jens Svenningsen                 
Midt- og Vestjyllands Politi
Tlf. 6139 1674
Send mail til Jens 

Jakob Hoffmann                   
Østjyllands politi
Tlf. 3091 3536
Send mail til Jakob 

Jakob Skinderholm
Københavns Politi
Tlf.
Mail:     

Scroll to Top