politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

.

Europæisk Politi Idræts Mærke

Det Europæiske Politiidrætsmærke er besluttet indført på de seneste kongresser i Det Europæiske Politiidrætsforbund (USPE) og tilrettet af nogle omgange af Fakultetet for Sport og Sundhedsvidenskab på Det Tekniske Universitet i München, Tyskland, hvor det er videnskabeligt bearbejdet af professor dr. Peter Spitzenpfeil og hans stab.
Idrætsmærket er således videnskabeligt certificeret og sammensat af idrætsgrene, der på hver deres vis har sammenhæng med de færdigheder, som er særligt vigtige for politifolk i deres daglige arbejde.
De 4 kategorier – udholdenhed, styrke, hurtighed og koordinering – er hver for sig vigtige og samlet de vigtigste elementer, der sikrer at politifolkene er fysisk i stand til at klare de udfordringer man møder i hverdagens politiarbejde.
Sammensætningen af de idrætsaktiviteter som politiidrætsmærket består af, er således et udtryk for at men ved anvendelse af disse, er i stand til at teste for disse 4 færdigheder

Samlet set skal man gennemføre 1 test i hver kategori efter eget valg, hvorved man opnår et antal point afhængig af resultatet af testen.
Kravene til de enkelte tests er aldersgradueret og det vil derved være muligt at tilkæmpe sig idrætsmærket i 3 versioner – enten bronze, sølv eller guld.

Læs mere om Europæiske Politi Idræts Mærke kan du finde her: www.uspe.org

God fornøjelse.

Scroll to Top