politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Daniel Fynsk europamester ved EM i bordtennis.

30.05.2015

Daniel Fynsk havde ventet 4 år på at veksle sin sølvmedalje fra seneste EM ud med en af mere ædelt metal, hvilket skulle ske ved de netop afholdt Europæiske Politimesterskaber i Varna i Bulgarien.
Revanche kunne det ikke blive til, da Sverige jo som bekendt ikke længere ønskede at være en del af Det Europæiske Politiidrætssamarbejde og derfor ikke stillede op med deres europamester ved for 4 år siden.
Danmark stillede med et særdeles slagkraftigt hold og allerede fredag kæmpede herrerne sig til en bronzemedalje i holdturneringen efter indledende puljespil, hvor det blev til et enkelt nederlag til et stærk tjekkisk hold. I kvartfinalen mod sidste EMs sølvvinder Frankrig, blev det til en sikker 3-1 sejr og derpå ventede Ungarn, der desværre blev Danmarks endestation med et 2-3 nederlag.
Fredagens singlekampe sikrede Daniel Fynsk videre til lørdagens kampe blandt de sidste 8.
Henrik Laxby, Nordsjælland, måtte se sig slået i 8-delsfinalen af stærk franskmand.
Lørdagens første kamp mod stærk tjekke, der blev besejret med sætcifrene 4-3 og dermed i semifinalen, hvor det blev til en stensikker 4-0 sejr over ungarer.
I finalen ventede Slovakiets Martin Gajdos, der blev besejret med sætcifrene 11-5, 7-11, 11-3, 11-5 og 11-9, og Daniel Fynsk, København hermed fortjent Europamester.

Resultatliste kan ses her.

Scroll to Top