Så er vi i gang igen.
Håber alle har nydt sommeren og det gode vejr.
Politisporten har også nydt det gode vejr, men nu er vi for alvor i gang med et meget spændende efterår.
I denne uge har vi afviklet de danske politimesterskaber i golf i Silkeborg på en helt fantastisk bane i Silkeborg Ry Golf klub.
Ny dansk herremester blev Carsten Ekstrøm, Københavns Vestegn, der vandt med kun et slag til Jan Birger Nielsen, Midt- og Vestsjælland og Michael Stie, Fyn, på de næste pladser. De havde begge samme antal slag, men placeringen blev afgjort på færrest slag på de sidste 18 huller.
Knap så stor spænding var der i dameklassen, hvor Rikke B. Thomassen, Rigspolitiet, levede en flot og meget stabil præstation, der sikrede hende mesterskabet foran sidste års danske mester, Lisbeth V. Rask, Københavns Vestegn, og Helle Orloff, Østjylland, på 3. pladsen.
A-rækken blev vundet af David Borchersen, Københavns Vestegn. Stort tillykke.
På Amager blev beachvolley-stævnet afviklet med Station Amager/Lufthavnen som arrangør og med fuld tegnet deltagerliste – i alt 34 hold og mere end 150 til det afsluttende sociale arrangement. Efter en lang dag i sandet og solen kunne et hold fra den arrangerende forening kåres som vindere.
Se resultaterne her.
På Roskilde Racing Center var Station Amager/Lufthavnen igen i år arrangør af gokart-stævnet. Der har været stor interesse for dette spændende stævne og flere hold har stået på venteliste for at komme med. Sidste nyt fra arrangørerne er, at man fremadrettet overvejer en ændret afvikling, hvilket skulle gøre, at flere hold kan deltage. For 3. år i træk kunne Team SØP kåres som vindere efter meget fornem kørsel.