politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Danske politimesterskaber i mountainbike

23.09.2021

De Danske politimesterskaber i mountainbike blev afviklet i Hallindskoven i Svendborg på en etableret mtb-banes røde spor med forskellige udfordringer.
Sporet var flere steder et singletrack-spor, men mesterskabsruten var så lagt ud i nærliggende grusgrav, hvor der var indlagt en spurtpræmie til den rytter af hvert køn, som kunne gennemkøre grusgraven på hurtigste tid. Det viste sig at være en tung omgang for flere, men alle tog det med godt humør.

Vejret artede sig fra sin gode side omend vejrprofeterne havde varslet storm senere på dagen. Slutningen af løbet fik lige lidt glæde af nogle regndråber, men dog uden at sporet blev væsentlig vanskeligere at køre på.

Hurtigste kvinde blev Tabita Hartmann-Hansen fra Midt- og Vestsjællend foran Line Folkmann fra Århus PI og med den lokale Julie Tvedebrink på 3. pladsen.
På herresiden var der ingen, der kunne følge Søren Albertsen fra Viborg PI, der var ene mand der nåede 6 omgange. Han blev efterfulgt af Rasmus Feldballe, også fra Viborg PI og med den lokale Mathis Østergaard fra Fyns PI på 3. pladsen.Lokal dyst
Svendborg PI havde lavet et flot arrangement, der blev rost fra mange af de 21 aktive, der havde valgt at bruge torsdag formiddag på at dyste om mountainbikemesterskabet.
Tak for Svendborg PI og tillykke til de mange vindere.

Scroll to Top