politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]


DM i 7-mands fodbold ved Helle Hallerne

02.10.2017

En stiv vind fra vest mødte de 8 hold, som deltog i DM i 7 mandsfodbold ved Helle Hallerne i Årre i Vestjylland.
Flere afbud ugen op til stævnestarten gjorde at 5 herrehold og 3 damehold skulle dyste intern i hver sin række. Stærkt af Århus, som mødte fram, men blot med 5 mand, og den kollegiale hjælp gjorde så, at oversiddende hold ”sponserede” spillere til Århus, så kampene kunne gennemføres. Flot gestus.
Stævnet var præget af meget tætte og jævnbyrdige kampe. Damerækken var helt åben til sidste minut, hvor Jydeholdet i sidste kamp fik hentet en uafgjort, hvilket var nok til at sikre sig 1. pladsen.
I herrerækken var to hold stukket af i den indledende pulje. Bellahøj og Vestegnen endte i finalekampen og deres indbyrdes opgør i pulje var endt 1-1.
Finalen var igen meget jævnbyrdigt, og endte igen 1-1. Derefter skulle amerikansk straffespark afgøre finalen. Fra midten af banen havde man 15 sekunder inden man skulle afslutte. To gode keepere gjorde, at afgørelsen blev trukket ud og efter 12 spillere fra hvert hold havde forsøgt sig, endte det med, at Bellahøj løb med titlen med 6-5. Esbjerg PI hentede bronzen.

Scroll to Top