politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DM i Mixvolley 1.-2. november 2023 

Den store støbeske var fundet frem, da Vestenengs Politi idrætsforening (VEPI) arrangerede PDM i Mixvolley den. 1.-2. november 2023.

Glostrup Hallerne åbnede dørene for det største tilmeldingsantal i dette årtusind, hvortil der var lagt op til et brag af et volleystævne.

De mange hold (20) fra hele 10 forskellige politikredse gav mindre udfordringer for arrangørerne, hvortil en ny turneringsstruktur måtte opfindes, med lån fra padelsporten.

Ikke desto mindre blev PDM Mixvolley afholdt i højt humør og med enorm spilleglæde i begge rækker.

Selv ikke en kammeratskabsaften med over 160 deltager kunne få folks volleyhumør til at aftage, idet opbakningen til final4 var enestående.

3./4.-pladsen og Finalen blev spillet på stadionbane i internationale omgivelser med stemningsmusik, show-walkin og elitedommere.

De mange medlevende tilskuere på tribunerne kunne se Syd –og Sønderjylland løbe med bronzemedaljerne i en tæt kamp mod Kolding fra Sydøstjylland.

Stævnets helt store tilløbsstykke, finalen blev en neglebidende gentagelse af en tidligere puljekamp, hvor de ”debuterende darlings” fra Fyns politi tillagde Århus 1 et uvant og sviende nederlag.

Men de altid ambitiøse og finale-vante århusianere ville det anderledes i mesterskabskampen. Trods nede med 0-1 i sæt, vendte de finalegyseren til sejr, og jublen brød ud blandt publikum.

Tak til alle deltagere for at bidrage til et fantastisk stævne.

Stort tillykke til Århus med guldet.

Stort tillykke til et hårdt kæmpende mandskab fra Fyn med sølvet.

Stort tillykke til Syd –og Sønderjylland med bronze.

Og tillykke til oprykkerne af A-rækken fra Rigspolitiet.

Ydermere

Tillykke til stævnets MVPs i Mester- og A-række:

  • Lasse Christensen fra Rigspolitiet (A-række)
  • Yesim Büyükkorkmaz fra Slagelse (A-række)
  • Camilla Horsmark fra Fyn (Mesterrække)
  • Mikkel Trelborg fra Århus (Mesterrække)

På gensyn…. Vestegnens Politi Idrætsforening (VEPI)

Scroll to Top