politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

DPIF forlænger samarbejdsaftalen med Nestlé Health Science

Det er med stor glæde at kunne annoncere, at Nestlé Health Science og DPIF har forlænget deres samarbejdsaftale. Begge parter ser frem til et endnu tættere samarbejde, hvor Nestlé Health Science blandt andet stadig vil være synlig i vores medlemsblade.

Formand Henrik Sønderby udtaler ”Vi er meget glade for, at Nestlé Health Science har valgt at forlænge samarbejdsaftalen med DPIF og støtte op omkring politiidrætten. Et samarbejde, som vi glæder os over og som kommer til gavn for vores allesammens sundhed og trivsel”.

Det er ligeledes vigtigt at give alle vores medlemmer endnu mere viden om ernæring og betydningen af væskebalance for kroppens restitution. Her synes vi, at Nestlé Health Science og RESORB® er en rigtig god partner”, siger formand Henrik Sønderby der tilføjer: ”Alle vores kollegaer bør i øvrigt altid – ikke kun under træning og motion, men også under længerevarende indsatser – være opmærksom på at kroppen har den rette væskebalance, der sammen med andre faktorer er vigtig, så du altid har det fysiske overskud og den mentale parathed med i bagagen uden at være dehydreret”.

Nestlé Health Science glæder sig ligeledes til det fortsatte samarbejde med DPIF. ”I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund ønsker vi at skabe mere opmærksomhed på vigtigheden af, at sikre en korrekt væskebalance under alle forhold. Vi ser DPIF som en værdifuld partner og er meget glade for at kunne forlænge vores aftale” siger Henrik Carlsen, landechef for Nestlé Health Science i Danmark.

Scroll to Top