politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flot deltagerantal i årets Julsøløb

24.04.2022

Årets 3. orienteringsløb blev afholdt den 21. april. I år. Vejret var ligesom sidste år yderst fortræffeligt til nu 2. udgave af Julsøløbet.
Julsøløbet er et samarbejde mellem Silkeborg PI og Slagelse PI, hvor lokale kræfter ved Bo Lindholm står for feltarbejdet, mens Peter Wihan står for det digitale arbejde op til løbet. På selve dagen hjælpes vi og familierne bliver også inddraget. I år var hele 61 tilmeldte til dagen og med solen højt på himlen, var der lagt i ovnen til en herlig dyst mellem de deltagende.

Starten var sat ved en lille idyllisk P-plads for foden af Bordskoven i Silkeborg, og her var god plads til snak både inden, under og efter løbet. Afslutningen skulle dog foregå i Sejs Multihus ca. 4 km. væk. I selve starten stod den erfarne herre Arne Petersen, sammen med Rigmor Schou og fik sendt alle folk sikkert afsted. I tidtagerbussen sad Jonas Wihan godt flankeret af Peter, hvis der skulle opstå knas. Knas var der dog ingen af og alle fik en helt fantastisk og hård tur i skoven. Resultatet finder du her på hjemmesiden.
Til afslutningen var der sandwich og det var rart at kunne lave en ordentlig afslutning uden covid restriktioner. Anne Antonsen fra Fredercia PI vandt et gavekort til Sport 24 på 250 kr. mens mange andre gik hjem med vinpræmier.
Banelægger Bo Lindholm lovede afslutningsvis også, at der kommer et løb igen i 2023. – Tak for en perfekt dag i skoven.

Scroll to Top