politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flot resultat ved Danske Politimesterskaber i marathon

29.05.2015

I flot vejr i København, blev de Danske Politimesterskaber afviklet sammen med Copenhagen Marathon 2015, og med flot deltagelse af ca. 50 mandlige og kvindelige løbere.
Også i år med bemærkelsesværdigt flotte resultater, og endnu engang er der grund til at fremhæve Thorkild Sundstrup, Aarhus PI, der løb i tiden 2:24:41, hvilket var 50 sekunder hurtigere end sidste år, og rakte naturligvis til et sikkert Dansk Politimesterskab.
Dertil var han bedste dansker i Copenhagen Marathon, kun overgået af de “næsten” uovervindelige afrikanske løbere.
Også sidste år var Thorkild bedste danske i løbet.
Sølvvinder blev Kasper Sæderup Madsen, Københavns Vestegn, i tiden 2:48:20. Bronzevinder blev Morten Lysgaard, Østjylland, i tiden 2:48:22, så der var kamp om sølv og bronze.
Dansk Politimester blandt damerne blev Britt Janni Hansen, Syd- og Sønderjylland, i tiden 3:18:58 med Emilie Andrés, Sydøstjylland på 2. pladsen i tiden 3:20:54 og på 3. pladsen kom Sabrine Mose Larsen i tiden 3:27:31.
I holdmesterskaber blev Østjylland en klar vinder foran København og Nordsjælland.