politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flot start ved EM i bordtennis i Bratislava

21.09.2019

Det Danske bordtennislandshold er kommet imponerende godt fra land ved De Europæiske Politimesterskaber, der afvikles i Slovakiets hovedstad Bratislava i dagene 19.-23. september.

Det Danske politilandshold består af Louise Sauer-Strømberg, København, Sebastian Winther Haack, Sydsjælland- og Lolland-Falster, Villy Dahlgaard, Sydøstjylland og den regerende europamester Daniel Fynsk, København.

På 1. dagen har der været afviklet holdkampe, hvor Danmarks herrer var havnet i en gruppe med Frankrig, Rumænien og Cypern. På papiret lidt af en “dynamitpulje”, da Frankrig altid er gode, Rumænien en ubekendt joker og hvor Cypern formodentlig er det svageste hold.

Holdet består af de 3 herrer og de gik frisk til opgaven og sejrede over Cypern med 3-0, hvorefter Frankrig ventede og blev besejret med cifrene 3-2 efter en spændende kamp. Endelig sluttede holdet af med at slå Rumænien ligeledes med cifrene 3-2.

1 og 2 fra hver af de 8 puljer går hermed videre til kvartfinalerne, hvor Danmark som 1er i puljen skulle op mod Bulgarien. Det blev endnu en spændende kamp men påny med Danmark som vinder med de snævre cifre 3-2. Daniel Fynsk rydder sædvanligvis bordet med 2 sikre sejre, og doublen med Haack og Dalgaard blev vundet med sætcifrene 3-2.

Så ventede Ungarn i semifinalen, hvor der var byttet lidt rundt på konstellationerne. Daniel Fynsk vandt påny sikkert sin singlekamp og sammen med Haack vandt de ganske sikkert doublen. Haack vandt herpå sin singlekamp med cifrene 3-2 og dermed er det danske hold i finalen, hvor værterne fra Slovakiet venter.

Lørdagens kampe, hvor singlepuljerne spilles, har foreløbig sendt de danske herrespillere videre således, at Daniel Fynsk og Sebastian Haack har vundet hver deres pulje og Villy Dahlgaard videre på en 2. plads i sin pulje.

Vores enlige damespiller Louise vil dog heller ikke stå tilbage for herrerne, så også hun er videre i singleturneringen på en 2. plads i sin pulje.

I mixdouble spiller Louise sammen med Sebastian, hvor de indtil videre har fortsat den gode danske indsats og spillet sig via 2 vundne kampe, frem til kvartfinalerne, der spilles søndag.

Scroll to Top