politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Flotte resultater ved DM i halvmarathon på Fyn

10.04.2014

Thorkild Sundstrup, Aarhus, og Sabrine Mose Larsen, Odense, nye danske politimestre på halvmaraton.
Korup Halvmaraton og Odense PI dannede de ydre rammer for de danske politimesterskaber i halvmaraton søndag den 6. april.
Thorkild Sundstrup skulle forsøge at leve op til det meget flotte resultat fra VM i halvmaraton i København sidste week- end. Og det må man sige lykkedes omend tiden knapt blev så hurtig som i København, hvilket nok også hænger sammen med rutens beskaffenhed. Der er en anelse mere kuperet i Korup Halvmaraton end i Københavns gader. Til VM løb Thorkild i den meget flotte tid på 1:08:03 og blev en samlet nr. 99 blandt samtlige deltagende – blandt andet foran mange inviterede eliteløbere.
I Korup var rammerne knapt så prangende, men Thorkild formåede alligevel at sætte sig op igen, og blandt de mere end end 500 deltagere var Thorkild den suverænt hurtigste og løb i tiden 1:14:21. Stort tillykke til Thorkild, der således vandt både Korup Halvmaraton og det danske politimesterskab. Torben Klose fra Odense PI, blev en meget flot nr. 2 (og samlet nr. 5 i Korup Halvmaraton) i tiden 1:18:23.
Sabrine Mose Larsen, Odense PI, er meget alsidig og også de lange løbediscipliner behersker hun på fornemste vis. I en tid på 1:37:29 krydsede hun målstregen som ny dansk politimester og en samlet nr. 5 blandt de kvindelige deltagere i Korup Halvmaraton. Sabrine var tæt forfulgt af Signe Wiberg, Syd- og Sønderjylland, der kom i mål kun 23 sekunder senere. Signe rykkede dermed en plads op i forhold til sidste års mesterskab, hvor hun blev nr. 3. Stort tillykke til Sabrine og Signe.
Tak til Odense PI og Korup Halvmaraton.
Samlet resultatliste kan ses her.

Scroll to Top