politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Håndbold i verdensklasse med KIF Kolding København

09.09.2013

Kom til håndbold i verdensklasse med KIF Kolding København
Få 2 invitationsbilletter uden beregning og oplev Danmarks bedste håndboldhold tirsdag d. 8 oktober.

Der er lagt op til et brag af en håndboldfest, når ligaens nummer 1 KIF Kolding København tager i mod ligaens nummer 2 Skjern Håndbold, i TREFOR Arena Brøndby (Brøndby Hallen) kl. 20.15.

Dørene åbner 2 timer før kampstart, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Lasse Boesen, Kim Andersson, og den nye spanske stjerne Alberto Rocas. Der er altså lagt op til masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.

DPIF har sikret sig et begrænset antal billetter til kampen og har derfor mulighed for at tilbyde dig, at hente 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien med til tophåndbold.

Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine to invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på 20 kr. pr. billet. HUSK kun at bestille det antal billetter i skal bruge så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest.
Der ville blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter

HENT DINE INVITATIONS BILLETTER HER!

Scroll to Top