politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Herning siger tak for 2 herlige dage

20.03.2019

2 meget aktive dage i Herning med 4-dobbelt Dansk Politimesterskaber i disciplinerne håndbold, bordtennis, badminton og indendørs skydning er slut, og der gøres status i Midt- og Vestjyllands Politi Idrætsforening.

Vi har været i kontakt med foreningen og bringer dette interview:

“Idrætsforeningerne i Midt- og Vestjylland med hjælpere samt ØL siger mange tak fordi så mange af jer kollegaer valgte at bruge 2 dage i Herning til Danske Politimesterskaber i badminton, bordtennis, skydning og håndbold.

Indrømmet – vi var noget spændte på, hvad det var vi havde bevæget os ud i, da det væltede ind med tilmeldinger fra alle jer i starten af året.

Mere en 470 er bare SUPER FLOT gået.

At vi er så heldige her i kredsen, at vi har et sportscenter i Herning med plads til alle 4 idrætsgrene under samme tag, en masse gode kollegaer og pensionister, der bød ind på at hjælpe med alt forefaldende arbejde samt ikke mindst en øverste ledelse med politidirektøren i spidsen, der bakkede fuldt op om arrangementet ved at støtte op med tid og midler, betød at vi følte os på nogenlunde sikker grund.

I var så alle med til at de 2 dage ud med masser af sport, socialt samvær og snak på kryds og tværs idrætter, kredse og fagområder.

Vi håber især på at I alle har haft et tilfredstillende ophold i Herning – det kan være vi byder op til dens igen om nogle år. Centerlederen har klar til at vi kommer igen om 2-3 år, men som jyder så sover vi lige på den beslutning.

Resultater, beretninger og fotos vil i løbet af de næste dage kunne finder her på siden under Aktivitetskalenderen.”

Scroll to Top