politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Jan Poulsen den store vinder ved NM i skydning 2013

25.09.2013

Nordisk Politimesterskab er afviklet i weekenden med de sidste finaler søndag på skydebanerne ved Vestereng i Aarhus og med Aarhus PI som praktisk arrangør. Jan Poulsen havde (som sædvanlig) haft den store dirigentstok fremme og alle de sædvanlige hjælpere var på plads – ikke mindst Villy Olesen endnu engang som juryformand med stor viden inden for skydesporten og med Jens Peter Jensen som eksperten udi riffeldisciplinerne. Den lokale pistolekspert Jan Truelsson stod for den praktiske afvikling af pistoldisciplinerne, der blev afviklet i Skytternes Hus i Aarhus bymidte.
Danmark blev, som ved seneste nordiske mesterskab i Finland for 4 år siden, den store medaljesluger med 8 guldmedaljer, 5 sølv og 6 bronzemedaljer mod Norges 4-7-2 og Finland 3-3-4 og Island med en enkelt bronzemedalje.
Blandt de danske udvalgte var det for arrangør Jan Poulsen ikke nok at sidde som praktisk bagmand, men han ville også gerne vise sig frem på skydebanerne, hvor han var så ubeskeden at sikre sig 4 guldmedaljer – heriblandt 1 holdmedalje samt 2 individuelle bronzemedaljer. Ganske flot klaret også at have overskud til at koncentrere sig om sine skydediscipliner.
Alle resultater kan ses her.

Scroll to Top