politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Kom til tophåndbold i verdensklasse med KIF Kolding-København

11.03.2014

Kom til tophåndbold i verdensklasse med KIF KOLDING KØBENHAVN
Få 2 invitationsbilletter uden beregning og oplev Danmarks bedste håndboldhold onsdag d.19 marts 2014 kl. 19.00.
Der er lagt op til det helt store håndboldbrag når KIF Kolding København spiller årets første slutspilskamp i herreligaen i mod Sønderjyske i TREFOR Arena Brøndby (Brøndby Hallen) onsdag d. 19 marts kl. 19.00.
Dørene åbner 2 timer før kampstart, og der vil være aktivitets-zone før kampen, kæmpe lys- og lydshow, underholdning, konkurrencer, liveunderholdning i pausen og efterfølgende autografskrivning, hvor du kan komme helt tæt på stjerner som Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Lasse Boesen og den spanske stjernespiller Albert Rocas. Der er altså masser af spænding og action og metervis af underholdning til børnene.
DPIF har sikret sig et begrænset antal billetter til kampen og har derfor mulighed for at tilbyde dig, at hente op til 2 invitationsbilletter uden beregning til kampen. Skulle du have brug for ekstra billetter, så kan disse tilkøbes til 50 % af normalprisen, så du kan tage hele familien, eller vennerne med til tophåndbold.
Vælg billettypen ”invitation KIF KBH”, for at benytte dine invitationsbilletter og vælg derefter voksen/barn/Pensionist for eventuelle tilkøb. Rabatten fratrækkes i slutningen af købs processen og alle tilkøbspriser er + billetlugen.dks gebyr på 20 kr. pr. billet.
HUSK kun at bestille det antal invitationsbilletter i skal bruge så vi kan få så mange ind til Danmarks største håndboldfest
Der ville blive kørt efter ”Først til mølle princippet” på disse billetter
HENT DINE INVITATIONS BILLETTER HER!

Scroll to Top