politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

1. medalje til Danmark i cykling ved EM

10.09.2022

Dansk Politiidrætsforbund er vært for de europæiske politimesterskaber i cykling den 8-12 september, hvor det hele foregår i og omkring Brædstrup.
Hotel Pejsegården er base for ca. 200 deltagere, trænere, delegater og hjælpere, når der køres enkeltstart den 10.
Linjeløb køres den 11. på en 27 km rundstrækning nordøst for Brædstrup med ca 300 højdemeter pr. runde – så der bliver sved på panden.
Torsdag var ankomstdag for de 16 deltagende nationer samt akkreditering, fredag har der været rulletur på ruten, check/indstilling af specielt enkeltstartscykler samt officiel åbning af mesterskaberne.

Danmark stiller med Tabita Hartmann-Hansen, Jakob Skinderholm, Andreas Rasmussen, Mike Christensen, Martin Asvig Pedersen, Lars Lund-Andreasen og Jakob Hoffmann. Trænerteamet er Lasse Hartmann-Hansen og Jens Svenningsen.

1. medalje til Danmarks herrer ved et Europæisk politimesterskab i landevejscykling:
Enkeltstarten blev som nævnt afviklet netop i dag lørdag og Danmark fik fortjent kæmpet sig til en medalje for hold, hvor det danske hold sikrede sig bronze ganske få sekunder efter sølvmedaljen, der blev vundet af Holland.
Tyskland sikrede sig guld.
Det danske holds tider udregnes af de bedste 4 ryttere på enkeltstarten, hvilket var Jakob Hoffmann, Andreas Rasmussen, Lars Lund-Andreasen og Jakob Skinderholm. Alle 6 deltagere får dog en medalje.
Holdets samlede tid blev 2:34:40.
Holland sikrede sig sølv i holdtiden 2:34:13 og Tyskland vandt sikkert i holdtiden 2:27:58.

Scroll to Top