politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Albaniløb 2021 med jubilæum

17.09.2021

Efter tre forgæves forsøg på at gennemføre 2020 udgaven af “Albaniløbet”, lykkes det endelig at få afviklet løbet den 14. september 2021.
Hvalsøe Hansen, der igen var banelægger kunne hente sine udkast til de 6 baner frem fra gemmerne og finpudse dem. Der blev igen rekognosceret og lavet nødvendige rettelser på løbekortet “Krengerup”.

Med i alt 48 tilmeldte nåede vi desværre ikke tidligere års antal deltagere, men dog et tilfredsstillende antal på baggrund af den komprimerede terminsliste forårsaget af de mange “Corona udsættelser”. På grund af manglende tilmeldinger på banerne 1, 5 og 6 blev disse ikke gennemført, hvilket betød, at nogle få blev “tvunget” på baner med en større sværhedsgrad.

Det første “Albaniløb” afviklet i 1956 i Svanninge. Bryggeriet Albani havde skænket en pokal til det vindende hold, derfor navnet, som vi har valgt at bibeholde, selv om bryggeriet ikke længere er sponsor.

I de forløbne år har der kun været få år, hvor løbet af forskellige årsager ikke har været afviklet.Arne Petersens 50. løb.
Ved dette års løb var der et usædvanligt jubilæum – Arne Pedersen, Randers PI deltog i sit “Albaniløb” nr. 50, som han gennemførte i fin stil.
STORT TILLYKKE til ham.

Scroll to Top