politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Copenhagen Event Company (CEC) ny samarbejdspartner

17.02.2014

Dansk Politiidrætsforbund og Copenhagen Event Company (CEC) har indgået en samarbejdsaftale, der indebærer, at CEC via DPIF fremadrettet tilbyder jer som arrangører af danske politimesterskaber en meget professionel samarbejdspartner omkring bookinger af hoteller eller anden indkvartering, samt eventuel øvrig logistik i forbindelse med mesterskaberne.
CEC har meget stor erfaring med al booking, reservation og koordinering af alt lige fra familiefester og mærkedage til store events overalt i Danmark, så hvis du som privatperson eller jeres forening skal arrangere et større sportsstævne, holde en familie- eller firmafest eller arrangere andre events, så er CEC meget indstillet på at give jer et godt tilbud.
CEC har bl.a. stået bag Danish Bike Award og Dansk Mortorsport Award, og er et af de bedste firmaer i Europa inden for organisering og arrangering af konferencer, kongresser og events. CEC er en professionel partner, der er i stand til at udvikle skræddersyede innovative løsninger, og de udfører aldrig en opgave uden at føle efter i deres hjerter først, hvilket resulterer i en meget personlig og fantastisk service. I CEC tror man på partnerskabstilgangen, og at man sammen kan sikre et konstant højt kvalitets- og serviceniveau, som vil tilfredsstille jeres behov.
CECs medarbejdere er højt kvalificerede og meget erfarne, og de tilbyder dig dygtig assistance på en miljøvenlig måde. Igennem de seneste år har Copenhagen Event Company håndteret adskillige events med alt fra 20 til 16.000 deltagere.
For CEC handler det om at opfylde jeres ønsker og forventninger, ligesom det er vigtigt at gøre jeres gæster glade og imponeret over jeres event. CEC ser fem til et godt fremtidigt samarbejde.
Det er slåedes en meget erfaren og professionel samarbejdspartner, som vi i Dansk Politiidrætsforbund er stolte af at kunne præsentere.

Scroll to Top