politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Guldnål til Gunnar Nørager, PI-København

06.07.2021

Gunnar Nørager blev valgt ind i Dansk Politiidrætsforbunds fodboldudvalg ved DPIF’s repræsentantskabsmøde i 2009, og sad i udvalget de næste 4 år indtil han i 2013 overlod pladsen til en anden. I den periode var dGunnar Nørager bl.a. med til de nordiske politimesterskaber i fodbold på Island både som træner og holdleder for herreholdet. En særlig indsats var at du sammen med andre frivillige fra PI-København var en del af organisationskomiteen til de første officielle europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder, der blev afholdt i København i 2012.

Første gang vi kan se, at du optræder som repræsentant for PI-København som nyvalgt formand ved et hovedbestyrelsesmøde var den 26. april 2012 i Odense, og du har været foreningens repræsentant i hovedbestyrelsen lige siden.
Dog havde du med jævne mellemrum i årene før afløst din forgænger på posten.

Du har sammen med andre frivillige i PI-København været den, der har stået i spidsen for, været tovholder på samt arrangør af adskillige danske politimesterskaber inden for stort set hele paletten af de discipliner, som DPIF udbyder af danske politimesterskaber.
Ikke mindst var du én af ophavsmændene til ideen med at sammenlægge flere af vores mesterskabsstævner til et stort stævne. Første gang var i 2015, hvor badminton/skydning og håndbold blev afviklet sammen, i 2017 blev bordtennis koblet på, og i 2020 skulle I have været værter for de samme mesterskaber, men Corona situationen gjorde, at mesterskaberne måtte aflyses.

For din mangeårige indsats fik du ved PI-Københavns 100 års fødselsdag i januar 2020 overrakt DPIF’s sølvnål.

Det er en stor glæde at overrække Dansk Politiidrætsforbunds guldnål til Gunnar Nørager, PI-København.

Scroll to Top