politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Kredsmesterskab i golf i Midt- og Vestjylland

14.09.2020

Fra det Midt- og Vestjyske har vi modtaget:

“The Show must go on. På trods af tidens møjen og døjen med Corona kunne vi i Thisted Politi´s Idrætsforening ikke lade os kue, som værter for årets kredsmesterskab i golf i Midt- og Vestjyllands Politi. Vi satte derfor andre golfelskende kollegaer stævne i Nationalpark Thy, hvor en af landets bedste, sværeste og smukkeste golfbaner er beliggende.

Om det var de nordlige breddegrader, arbejdspresset eller tidens frygt for Corona, der havde skylden, så blev vi kun 20 til årets turnering – vi havde derfor ikke problemer med at overholde afstandskravene og håndsprit var der rigeligt af.

Der var fælles morgenmad kl. 0730. Formanden for Thisted Idrætsforening, Morten Jensen, bød alle velkommen og Svend Eriksen, formand for NVG, underholdt lidt omkring de specielle regler på banen.

Første bold slog ud kl. 0830 og sidste bold kl. 0854. Vejret viste sig fra sin venlige side – en sensommerdag med solskin og en let vind, som holdt myggene og svedperlerne væk. Vi mødtes alle på hul 18 hvor vi fik en øl og sodavand og scorekortene blev underskrevet.

Kredsmesterskab i golfScorerne var svingende, som det oftest ses, når man spiller banen for første gang. Enkelte havde dog benyttet sig af lejligheden til dagen i forvejen at tage i sommerhus i Klitmøller og prøvespille banen før det blev alvor. Om det hjalp på scoren skal vi lade være usagt, men det kunne ses, at de fleste havde problemer med at spille op til deres handicap i dette dejlige spil.

Fælles frokost som bestod af god mad fra grillen og dertil en god salat blev indtaget kl 1415. Efterfølgende blev der uddelt præmier og pokaler.

Turneringen blev spillet som slagspil med sideløbende stabelford.

Vinderne i slagspil blev: Jens Chr Lund med 88 slag. Delt anden plads blev Mark Jensen og Morten Jensen med 91 slag. Vinderen i stabelford blev: Klaus S Sekkelund med 31 point.

En ting er sikkert – som både omfatter aktive og pensionerede kolleger – at det var en rigtig fornøjelig dag i smukke omgivelser og hyggeligt selskab.

I september 2021 afholdes kredsmesterskaberne i Ikast.

Vi takker for dagen og håber på flere deltagere i de kommendes års turneringer.

Med Venlig Hilsen
Thisted Politi
Klaus S Sekkelund og Morten Jensen”

Scroll to Top