politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Nordiske Mesterskaber i fodbold i Norge.

23.06.2015

Norge er vært ved de Nordiske Politimesterskaber i fodbold for både damer og herrer. Mesterskaberne afvikles i Trondheim på Lerkendal Stadions baner, hvor den norske storklub Rosenborg underholder Trondheims og oplands borgere. Rosenborg fører aktuelt den norske liga.
Foruden Danmark, så deltager Island, Finland og værtslandet Norge i mesterskaberne. Dog stiller Island ikke med damelandshold.
Åbningskampen stod mellem værternes herrehold og Finland, hvor Norge vandt overbevisende 3-1 efter 1-1 ved pausen.
Dagens 2. kamp var mellem Island og Danmarks herrehold. Danmark stiller ved dette mesterskab med mange nye ansigter og fik dertil nogle skaber i sidste øjeblik, så holdet til den første kamp uden udskiftning, da de sidste 2 spillere først havde mulighed for at støde til holdet efter kampen.
Kampen startede nervøst, men Danmark var først til at få hold på nerverne og spillede sig i 1. halvleg til mange meget store chancer, men mål blev det ikke til, så pausestillingen 0-0 var ikke et udtryk for styrkeforskellen.
2. halvleg var kun 15 minutter gammel, da Island fik tilkendt sig et tyndt straffe, som de konsekvent omsatte til scoring.
Resten af kampen formåede Danmark desværre ikke at sætte Island under pres, da kræfterne langsomt slap op, medens Island kunne benytte sig af at skifte de tilladte 4 mand ud og derved have det fornødne overskud.
Et billede på kampen er også, at Island ikke fik tilkendt et eneste hjørnespark, medens Danmark havde en del håndfulde.
Hos damerne spillede Norge mod Finland og levede her op til favoritværdigheden med de overbevisende sejrscifre på hele 8-1.
Danmarks næste kamp bliver damelandsholdets kamp mod værterne Norge, som de møder tirsdag.