politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Nordiske politimesterskaber i håndbold i Sverige

11.05.2022

De Nordiske politimesterskaber i håndbold afvikles i disse dage i Sveriges hovedstad Stockholm med deltagelse af hold fra arrangørlandet, Norge, Island og Danmark.
Sveriges nyvalgt formand Michael Fetz bød velkommen og udtrykte glæde over at stå som arrangør af disse mesterskaber, som han håbede ville blive afviklet til alles glæde og tilfredshed.
Førstedagen bød på hele 6 kampe og for de danske herrer var det med succes, idet det blev til sejr på 30-25 over værtslandet Sverige samt sejr på 30-22 over Norge. 2 kampe, hvor Danmark både havde det fysiske overtag såvel som det taktiske med gode oplæg fra trænerduoen Stanley Nielsen og Martin Johansen.
Sidste kamp bliver mod Island, der er uden point efter holdets indledende kampe. Kampens resultat er uden betydning for Danmark, der allerede har sikret sig det nordiske mesterskab efter de 2 indledende sejre.
Damerne spillede en enkelt kamp på førstedagen, hvor det blev det et snævert på 20-21 til værtslandet Sverige. Et ærgerligt nederlag meddeler delegationsleder Jens Carl Nielsen, der jo siges at have lidt forstand på slige sager. Holdet brændte mange oplagte chancer og havde dertil en del boldtab især i 1. halvleg.

Seneste nyt:
Danmarks herrer vandt guld og Jakob Kühne blev kåret som turneringens bedste spiller.
Danmarks kvinder vandt bronze og målvogter Cecilie Damgaard blev kåret som turneringens bedste målvogter.
Resultaterne kan ses på Aktivitetssiden.

Scroll to Top