politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Nordsjælland Open i Golf 2023

Kern Haahr Møller Madsen triumferer på Gilleleje Golfklubs maleriske greens.

Den fjortende udgave af Nordsjælland Open i golf blev i år afviklet på de idylliske omgivelser ved Gilleleje Golfklub, en begivenhed der samlede talentfulde golfspillere i en fest af sportslig dyst.

I år var konkurrencen inddelt i tre rækker: to for herrerne og en for damerne. Dette format sikrede en bred repræsentation af spillere, der alle stræbte efter sejren med højt humør og stålsat determination.

I herrernes A-række stod Kern Haahr Møller Madsen fra PI København som den endelige vinder, en sejr der blev dobbelt så sød, da han også løb med det humoristiske og eftertragtede trofæ “Verdens grimmeste golfspiller”. Med hele 43 stableford point viste Kern en imponerende præstation og sikrede sig en velfortjent førsteplads. Til Kern ønsker vi et stort tillykke med sejren.

I B-rækken for herrerne stod Lars Persson, også fra PI København, som vinder med 39 stableford point, en præstation der vidner om teknisk dygtighed og et skarpt fokus på spillet. Også til Lars et varmt tillykke.

Lotte Søndergaard repræsenterede Skat i damerækken og kunne efter en intens konkurrence løfte sejrstrofæet med 33 stableford point. Også her lyder et stort tillykke.

Nordsjælland Open 2023 blev ikke bare en turnering, men en fejring af talent, styrke og sportsånd, hvor hvert slag var et bevis på den høje standard i dansk golf.

Scroll to Top