politiidræt

+45 2880 0067          [email protected]

Politidirektørforeningens ildsjælepriser 2020, Mogens

01.02.2021

Politiets idrætsforening, Københavns formand Gunnar Nørager udtaler ved tildeling af Politidirektørforeningens ildsjælepris:

Mogens har siden sin start i politiet i 1969 været aktiv i Pi-København, som idrætsudøver, men også som frivillig ildsjæl for foreningen.
Mogens var blandt andet med til at stifte motionsafdelingen i 1986.
Derudover har Mogens været sekretær i FU 1981- 1993, og i 1993 blev han valgt som næstformand for FU, hvor han var frem til år 2000.
Mogens har også været redaktør på idrætsbladet og været med fra det var Pi-Nyt på et stykke grønt papir, som kom med tjenestepost til Politiidræt, som vi kender det i dag.
I år 2012 oprettede Mogens vores hjemmeside og frem til oktober 2020 har Mogens sørget for at vedligeholde og opdatere den. Og i 2013 kom Pi-København også på Facebook, også denne side har Mogens sørget for at vedligeholde og opdatere.
Sidst men ikke mindst skal støtteforeningen nævnes, som blev skiftet i 1991. Mogens har siddet i bestyrelsen fra start og blev i 2017 valgt som formand.

Hvis ikke Mogens er en ildsjæl, ja hvem er så. Der skal lyde et stort tak til Mogens for hans mange års arbejde for Pi-København og politiidræt.

Politiets Idrætsforening, København ønsker tillykke

Gunnar Nørager, formand.

Formanden for Politidirektørforeningen, Lene Frank, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi skrev følgende til Mogens:

“Kære Mogens

Politidirektørforeningen uddeler hvert år 3 priser til ildsjæle indenfor politiidrætten. Tildelingen sker på baggrund af indstilling fra DPIF og består rent fysisk af et gavekort.

Vi har i år besluttet at tildele en af priserne til dig. Det sker på baggrund af ovennævnte indstilling fra Politiets Idrætsforening i København.

Politiidrætten har en vigtig funktion for politiet. Det gælder i forhold til vores fysiske form, men ikke mindst til at understøtte vores sociale fællesskab. Politidirektørforeningen vil med sine ildsjælspriser påskønne det store arbejde, som de mange frivillige leverer. Og det er du netop et rigtigt godt eksempel på.

Med venlig hilsen

Lene Frank
Politidirektør
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi”

Scroll to Top